Links

Handige links

reacollege logo en sloganRoute Educatie en Arbeid Opleidingen en trainingen voor jongeren/(jong)volwassenen die niet terecht kunnen binnen het reguliere (beroeps)onderwijs.
karakter logoKinder & Jeugdpsychiatrie Centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie (0-23 jaar) diagnostiek en behandeling ASS, ADHD en andere psychiatrische problemen.
logo nva autimseNVA Nederlandse Vereniging voor Autisme. De NVA is een vereniging voor mensen met autisme, hun ouders en partners én voor alle anderen die in autisme geïnteresseerd zijn.
logo mee Gelderse poortMEE Gelderse Poort Voor mensen met een beperking is MEEdoen niet altijd vanzelfsprekend. MEE zet in op het stimuleren en versterken van de eigen kracht.
instructeur achter autoAutorijschool Schlingmann Autorijles speciaal afgestemd op mensen met ASS / ADHD / ADD / Dyslexie. Omgeving Oosterbeek/Wolfheze -Gelderland. Winnaar van de Klasse Award 2014.

Route Educatie en Arbeidreacollege logo en slogan

Opleidingen en trainingen voor jongeren/(jong)volwassenen die niet terecht kunnen binnen het reguliere (beroeps)onderwijs.
Centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie
karakter logo
(0-23 jaar) diagnostiek en behandeling ASS, ADHD en andere psychiatrische problemen.

NVA
logo nva autimse

Nederlandse Vereniging voor Autisme. De NVA is een vereniging voor mensen met autisme, hun ouders en partners én voor alle anderen die in autisme geïnteresseerd zijn

MEE Gelderse Poort
logo mee Gelderse poort
Voor mensen met een beperking is MEEdoen niet altijd vanzelfsprekend. MEE zet in op het stimuleren en versterken van de eigen kracht.

Autorijschool Schlingmann

instructeur achter auto

Autorijles speciaal afgestemd op mensen met ASS / ADHD / ADD / Dyslexie. Omgeving Oosterbeek/Wolfheze -Gelderland. Winnaar van de klASSe Award 2014